سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 103131
    تاریخ انتشار: 25/مرداد/1397 - 12:03
    مدیریت بحران استانداری سمنان

    زلزله 4.7 ریشتری «کلاته‌‏خیج» سمنان را لرزاند/ تیم‌های ارزیاب اعزام شدند

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: زلزله 4.7 ریشتری دقایقی پیش کلاته‏‌خیج در استان سمنان را لرزاند و هم‌اکنون تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شده‌اند.

    زلزله 4.7 ریشتری «کلاته‌‏خیج» سمنان را لرزاند/ تیم‌های ارزیاب اعزام شدند

    ایرج رئیسیان دقایقی پیش در سمنان اظهار داشت: بر اساس گزارش فرمانداری شاهرود، زمین‏‌لرزه نسبتاً بزرگی دقایقی پیش حوالی شهر کلاته‏‌خیج از توابع استان سمنان را لرزانده است؛ ولی هنوز از خسارت‌های مالی و جانی آن خبری در دست نیست و در حال بررسی موضوع هستیم.

    وی ادامه داد: این زمین‌‏لرزه در ساعت 11 و 11 دقیقه و 50 ثانیه پیش از ظهر امروز به وقت محلی با بزرگای 4.7 ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین رخ داده است.

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان افزود: این زمین‌لرزه در موقعیت جغرافیایی با عرض شمالی 36.84 درجه و طول شرقی 55.22 درجه ثبت شده است.

    رئیسیان با بیان اینکه این زلزله در عمق 10 کیلومتری زمین رخ داده است، گفت: این زلزله در 20 کیلومتری کلاته‌‏خیج، 21 کیلومتری رامیان گلستان و 27 کیلومتری نوده خاندوز گلستان رخ داده است.

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان افزود: نیروهای مدیریت بحران استان سمنان هم‌اکنون در حال بررسی ابعاد این زمین‌لرزه هستند و اطلاعات تکمیلی تا دقایقی دیگر اطلاع‌رسانی می‌شود.

    به گزارش فارس؛ وقوع این زمین‌لرزه را شبکه لرزه‌نگاری سمنان وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران تأیید کرده است.

    11:44/ خسارتی از زلزله گزارش نشده است

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان دقایقی پیش به فارس گفت: پس از بررسی‌های اولیه تیم‌های ارزیاب، خسارتی از زلزله امروز در کلاته‌خیج گزارش نشده است.

    رئیسیان اضافه کرد: بررسی‌های دقیق‌تر تیم‌های ارزیاب با مدیریت فرمانداری شاهرود ادامه دارد.

    وی با بیان اینکه گزارشی مبنی بر خسارت در جریان وقوع زلزله کلاته‌خیج نداشتیم، گفت: این زلزله در مرز سمنان و گلستان رخ داده است.

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: با این حال، مردم کلاته‌خیج این زلزله را به خوبی احساس کردند.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما