شنبه 27 تير 1405 - Sat 18 Jul 2026
  • تمدیدی‌های جدید استقلال مشخص شدند

  • نقشه شوم دشمن آمریکایی در نطفه خفه شد

  • قیمت دلار امروز شنبه ۲۷ تیر

  • اخباری یک قدم تا امضا با پرسپولیس

  • حمله به هر نقطه ایران، تجاوز به تمام کشور است

  • تعطیلی کنسولگری آمریکا در پیشاور پاکستان

  • رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر(عج)/عکس

  • استوری اکبر عبدی در حمایت از علی دایی

  • کنایه بیرانوند به علی دایی درباره جنگ + عکس و فیلم

  • هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های مهم در هرمزگان

  • توییت سفارت ایران در کره جنوبی در واکنش به تجاوز آمریکا

  • انهدام بمب‌های آمریکایی ـ صهیونی ‌در مهران

  • چرا آمریکا از جنگ زمینی علیه ایران وحشت دارد؟

  • هدف قرار گرفتن آب‌شیرین‌کن و نیروگاه برق کویت

  • «شما ایرانی‌ها عرضه اداره یک کارخانه سیمان را هم ندارید!» + عکس

  • استاد روشنفکران ایرانی آمریکا را حذف کردند

  • آخرین وضعیت جاده‌های جنوبی پس از حمله هوایی

  • حملات موشکی ایران به عربستان و اردن

  • واکنش مسی به عکس معروفش با یامال

  • هلاکت نظامیان آمریکایی در عریفجان کویت / انهدام مراکز پشتیبانی آمریکا در کویت و بحرین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 103131
    تاریخ انتشار: 25/مرداد/1397 - 12:03
    مدیریت بحران استانداری سمنان

    زلزله 4.7 ریشتری «کلاته‌‏خیج» سمنان را لرزاند/ تیم‌های ارزیاب اعزام شدند

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: زلزله 4.7 ریشتری دقایقی پیش کلاته‏‌خیج در استان سمنان را لرزاند و هم‌اکنون تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شده‌اند.

    زلزله 4.7 ریشتری «کلاته‌‏خیج» سمنان را لرزاند/ تیم‌های ارزیاب اعزام شدند

    ایرج رئیسیان دقایقی پیش در سمنان اظهار داشت: بر اساس گزارش فرمانداری شاهرود، زمین‏‌لرزه نسبتاً بزرگی دقایقی پیش حوالی شهر کلاته‏‌خیج از توابع استان سمنان را لرزانده است؛ ولی هنوز از خسارت‌های مالی و جانی آن خبری در دست نیست و در حال بررسی موضوع هستیم.

    وی ادامه داد: این زمین‌‏لرزه در ساعت 11 و 11 دقیقه و 50 ثانیه پیش از ظهر امروز به وقت محلی با بزرگای 4.7 ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین رخ داده است.

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان افزود: این زمین‌لرزه در موقعیت جغرافیایی با عرض شمالی 36.84 درجه و طول شرقی 55.22 درجه ثبت شده است.

    رئیسیان با بیان اینکه این زلزله در عمق 10 کیلومتری زمین رخ داده است، گفت: این زلزله در 20 کیلومتری کلاته‌‏خیج، 21 کیلومتری رامیان گلستان و 27 کیلومتری نوده خاندوز گلستان رخ داده است.

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان افزود: نیروهای مدیریت بحران استان سمنان هم‌اکنون در حال بررسی ابعاد این زمین‌لرزه هستند و اطلاعات تکمیلی تا دقایقی دیگر اطلاع‌رسانی می‌شود.

    به گزارش فارس؛ وقوع این زمین‌لرزه را شبکه لرزه‌نگاری سمنان وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران تأیید کرده است.

    11:44/ خسارتی از زلزله گزارش نشده است

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان دقایقی پیش به فارس گفت: پس از بررسی‌های اولیه تیم‌های ارزیاب، خسارتی از زلزله امروز در کلاته‌خیج گزارش نشده است.

    رئیسیان اضافه کرد: بررسی‌های دقیق‌تر تیم‌های ارزیاب با مدیریت فرمانداری شاهرود ادامه دارد.

    وی با بیان اینکه گزارشی مبنی بر خسارت در جریان وقوع زلزله کلاته‌خیج نداشتیم، گفت: این زلزله در مرز سمنان و گلستان رخ داده است.

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: با این حال، مردم کلاته‌خیج این زلزله را به خوبی احساس کردند.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما